ZO Skin Health hudbehandlinger

ZO Stimulation Peel

En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.

 

ZO Ultra Hydration Treatment

Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forebygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart. Ansikt- og nakkemassasje utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og følsom hud.

 

ZO Skin Brightening Treatment

Den ultimate luksus behandlingen som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansikts- og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende.

 

ZO Blemish and Oil Control Treatment

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg kviser. I tillegg utføres ansikts- og nakkemassasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og følsom hud og på kviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som den stimuleres og aktiveres.

 

ZO Clear Up

Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utrensing vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk og glødende hud. Kraftige antioksidanter og antiinflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader.

 

ZO Hydra Fill Up

SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitivisert hud. Fuktbalansen gjenopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og spenstig.

 

ZO Bright Up

«Cinderella treatment» for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden ny glød.

Les mer om generelle tiltak før alle operasjoner her