Reisestøtte

Vår klinikk ligger så langt bort som man kan komme på fastlands Norge fra der de fleste bor. Mange har en psykologisk sperre for å skulle reise så langt vekk fra «sentrum» for å få kirurgisk behandling.

Derfor har vi gjort det enkelt å komme hit. Det tar akkurat 2 timer å fly fra Gardermoen til Kirkenes. Vi bestiller og betaler hele billetten Oslo-Kirkenes t/r. I tillegg henter vi deg på flyplassen når du kommer og kjører deg til flyplassen igjen når du skal dra hjem. Du slipper å tenke på hvor vi holder til og hvordan du kommer dit. Hvis du tar deg til Gardermoen så ordner vi transporten derfra og helt frem til klinikken. Der blir du tatt godt vare på av våre dyktige kirurger og klinikkpersonale.

For pasienter som flyr hit via Tromsø gir vi inntil 2000 kr i reisestøtte.

Medisinsk turisme

Hvorfor ikke benytte muligheten til å se litt av den flotte naturen i Øst-Finnmark? Nyte midnattsolen på sommeren eller det vakre lyset midt på dagen i mørketiden på vinteren. Hvis du er heldig kan du oppleve det magiske nordlyset som danser over den mørke vinter himmelen. Vi har avtale med lokale reiselivsaktører som arrangerer spennende opplevelser. Prøv spesialiteter som kongekrabbesafari eller RIB-tur i Varangerfjorden på sommeren eller bo på snøhotellet og ta tur med hundeslede i mørket på vinteren. Hvis du vil sette av en dag eller to til dette før du kommer til oss, ordner vi booking for deg.

Les mer om aktiviteter og tilbud her